Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

Bonded Warehouse

Entrepot

Een Douane entrepot geeft je de mogelijkheid om goederen op te slaan met uitstel van betaling van invoerrechten of andere heffingen. Met de Entrepot Administratie van Gateway kan je eenvoudig en efficiënt niet-Uniegoederen beheren en voldoe je aan alle administratieve verplichtingen van de Douane. Het aanbrengen van goederen kan geautomatiseerd uitgevoerd worden, waarna ook alle door de Douane benodigde rapportages aangeleverd kunnen worden.

Je bent dus op ieder moment precies op de hoogte van de status en de waarde van je Douane goederen. Douane goederen kunnen alleen worden ingeslagen, mits de voorafgaande regeling is vermeldt en het uitslaan kan alleen mits er een Transit of Import aangifte als opvolgende regeling is gekoppeld.

Transit

Bij Transit aankomst kun je het MRN nummer scannen en het document direct versturen. Alle goederengegevens worden vervolgens direct gekoppeld aan de Entrepot administratie. Een foutloos proces! Bij Transit vertrek vind je tools om te zorgen voor snelle aanzuivering. Met onze slimme, ingebouwde tools is de kans op naheffing door de Douane minimaal!

RTO & PGTS

In RTO (Ruimte voor Tijdelijke Opslag) kunnen niet-Uniegoederen worden opgeslagen binnen een termijn van 90 dagen. Gateway ondersteunt de allerlei functionaliteiten van PGTS (Paperless Goods Tracking System) van Cargonaut. Met Gateway kan je eenvoudig logistieke informatie op en rond Schiphol zonder fysieke documenten zoals T1 uitwisselen en niet-Uniegoederen in RTO opslaan. 

Efficiënt 

Een eenvoudig, efficiënt en
veilig proces.

Duidelijk 

Van begin tot eind is duidelijk wat er met de Douane goederen gebeurt en is gebeurd.

Overzicht

Het overzicht dat hiermee wordt gecreëerd, stelt de Douane zeer op prijs!

Klanten over onze software

Maak een afspraak voor jouw GRATIS consult
Verder verdiepen?
Download dan de whitepaper

Titel van de whitepaper

In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis. In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis. In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis.

GRATIS download ↓