010 820 8199 Downloads Support
nl eng
Login

Over ons


Onze kernwaarden

Bij Gateway vragen we altijd naar uw uitdagingen, doelstellingen en wensen. Want onze applicatie moet u helpen uw business zo efficiënt mogelijk te runnen. Het helpt u te anticiperen en geeft u een voorsprong op de rest.

Ontwikkelen en vernieuwen

Wij willen u in staat stellen te groeien, te ontwikkelen. Dat vraagt aandacht voor onze eigen ontwikkeling als professionals en als organisatie. We zijn continu gericht op verbetering van onze diensten en producten én van onszelf, zodat we u daarmee verder brengen.

Wij spreken uw taal

Wij zijn ervaren en gedreven. Gateway kent de logistiek van binnen uit, kent haar mores en spreekt de taal. Maar het begint altijd met luisteren. Luisteren naar wat u te zeggen heeft. Dus: Wat houdt u bezig?

Wij zijn voorspelbaar

Wat je belooft moet je waarmaken. Dat geldt voor iedereen. Maar is dat, wat je belooft, altijd helder voor de ander? Kan je een vage belofte ooit waarmaken? We zijn daarom liever voorspelbaar: eerlijk over wat we kunnen en transparant zijn over onze werkwijze.

Persoonlijk en ervaren

Bij ons krijgt u geen ticket of nummertje, maar wordt u direct geholpen door één van onze specialisten.

Ons verhaal

De logistieke sector staat nooit stil en wij ook niet! Elke dag verkennen we de mogelijkheden om u nóg beter van dienst te zijn. Met onze persoonlijke aanpak, unieke service én innovatieve oplossingen bent u verzekerd van de meest optimale logistieke doorstroming.

1980

In 1980 start Jack Merkx met Mera Hoornweg Gateway Software. Uit eigen ervaring met logistieke software haalt Jack inspiratie om het anders te doen. Ruim 35 jaar later bevalt dit nog steeds en helpt GatewayV2 logistieke dienstverleners een voorsprong te geven op hun concurrentie.

De eerste 10 jaar levert Gateway op maat en consultancy aan met name ‘natte’ logistiek. Gevestigd in Rotterdam en met een achtergrond in de scheepvaart, legt Gateway zich vooral toe op software voor rederijen, cargadoors, expediteurs en containerterminals.

Begin jaren '90 specialiseert Gateway zich in software voor douane, opslag en expeditie.

Omstreeks 1995 wordt de software gestandaardiseerd en wordt het pakket omgedoopt tot GatewayV1, de alles-in-één oplossing voor Warehouse Management (WMS), Transport Management (TMS) en Douane.

In 2008 wordt GatewayV2 gelanceerd. Deze major release tilt de logistieke processen van u en uw klant naar een hoger niveau. Van een uitgebreid Warehouse Management Systeem (WMS) of specifieke Douaneoplossingen tot directe verbindingen met o.a. het Single Window.

Vandaag werken er dagelijks honderden tevreden gebruikers met GatewayV2. En we zitten niet stil, iedere dag is het Gateway Team druk bezig met de ontwikkeling van GatewayV3, waarbij innovatie en creativiteit voorop staan.

2019

All you need for a perfect flow.

"We hebben een tijdje geleden andere pakketten bekeken (je moet tenslotte op de hoogte blijven), maar we werken nu al 10 jaar met Gateway en dat blijven we doen. Het pakket is overzichtelijk en praktisch."
Eddy Egging, Musketier

Bouwt u mee aan ons succesverhaal?


Neem vrijblijvend contact met ons op, wij kijken ernaar uit om u te woord te staan!

Contact opnemen