Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier
Afrekenen

De financiële afhandeling blijft een belangrijk onderwerp voor douane software. Er komen invoerrechten, belastingen en andere heffingen bij kijken, waarbij je niet alleen moet afrekenen met de douane, maar ook met je klanten. In Gateway worden data optimaal hergebruikt en kan het afrekenen volledig geautomatiseerd uitgevoerd worden. Hierdoor kun je met één klik overzichtelijke facturen maken en versturen naar al je klanten.

Tariefbeheer

De kracht van Gateway ligt in de volledige integratie van operationele gegevens met jouw tarieven en tariefstaffels. Je kunt alle details van je prijzen en de tarieven van al je diensten instellen, aangepast op iedere individuele klant. Wanneer je een dienst voor je klant uitvoert, zoals het doen van een aangifte ten invoer, of wanneer je een UTB van de Douane ontvangt, zal Gateway deze automatisch voor je administreren. Hierdoor heb je altijd een duidelijk overzicht van de bedragen die je klanten verschuldigd zijn. Tevens kun je automatisch allerlei kosten doorbelasten, zoals bijv. administratiekosten.

Facturatie

Met één druk-op-de-knop berekent Gateway automatisch alle kosten die je klant verschuldigd is en zet deze op een factuur. Je kunt per klant, per periode of per dossier factureren, precies zoals jij dat wenst. De kosten omvatten alle douanerechten, belastingen, heffingen en servicekosten. Ook de overzichten van aangiftes of dossiers zijn hierin meegenomen.

Matchen douanefacturen

Via Gateway kun je eenvoudig een overzicht van ingevulde aangiften (OGA) opvragen bij de Douane. Twijfel je over de invoerrechten en belastingen, die de Douane in rekening brengt? Geen probleem, Gateway beschikt over een sterk mechanisme voor het beheer van je verschuldigde douanerechten en BTW. Hierdoor matcht Gateway automatisch alle, op de aangiftes geregistreerde, kosten met de OGA van de Douane.

E-invoice

Gateway ondersteunt ook e-invoicing, waarbij je klant de gegevens in zijn operationele dossiers kan inlezen. Hierdoor heeft je klant altijd een overzicht van al zijn kosten.

Koppelen met elk boekhoudsysteem

Gateway kan met elk boekhoudsysteem gekoppeld worden. Dit betekent dat je met Gateway naadloos kunt samenwerken met je bestaande software, waardoor je tijd bespaart en efficiënter kunt werken. Geen gedoe met het handmatig overzetten van gegevens of het gebruik van meerdere systemen. Bovendien biedt het mogelijkheden om de data van je klanten te analyseren en te gebruiken voor rapportages en andere financiële analyses.

Gateway ontwikkelenicoon

Efficiënt 

Met slechts één klik maak je al je facturen met bijlagen, en automatisch verstuurd.

Gateway multifunctioneel icoon

Flexibel

Standaard tarieven en tarieven per klant, op factuur of via interface.

Gateway vergrootglas icoon

Inzichtelijk

Helder overzicht van de te verwachten douanekosten en je opbrengsten.

Klanten over onze software

Gateway your leading partner in customs software Gateway your leading partner in customs software
Maak een afspraak voor jouw GRATIS consult
Verder verdiepen?
Download dan de whitepaper

Titel van de whitepaper

In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis. In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis. In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis.

GRATIS download ↓

© 2024 Gateway