Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

Afrekenen

Financiën is een onvermijdelijk onderwerp bij het afhandelen van douaneactiviteiten. Er zijn invoerrechten, belastingen of andere heffingen en je moet niet alleen met de douane afrekenen, maar ook met je klanten. In Gateway wordt de data maximaal hergebruikt en is het afrekenen volledig geautomatiseerd. Met één klik verstuur je facturen naar al je klanten met overzichtelijke bijlagen.

Klanttarieven beheer

De kracht van het afrekenen in Gateway ligt in de volledige integratie van de operationele gegevens met je tarieven. Je kunt alle details van jouw prijsmodel en tarieven van al je diensten instellen. Voor elke klant weer anders. Telkens wanneer je een dienst voor je klant uitvoert, zoals het doen van een inklaringsaangifte, of wanneer je een betaalverzoek van de Douane ontvangt, zoals invoerrechten van een bepaalde zending, zal Gateway deze voor je administreren. Je hebt dus een heel duidelijk overzicht van de bedragen die je klanten verschuldigd zijn. Daarnaast kun je automatisch allerlei kosten doorbelasten, b.v. administratiekosten.

Facturatie

Met slechts één klik berekent Gateway automatisch alle door je klant verschuldigde kosten en zet deze op een factuur. Je kunt  per klant, per periode of per dossier factureren. Precies zoals je wenst. De kosten omvatten alle douanerechten, belastingen, andere heffingen en servicekosten. En niet te vergeten de overzichten van aangiftes of dossiers.

Douanefactuur matchen

Je kunt eenvoudig een overzicht van ingevulde aangiften (OGA) opvragen bij de Douane, via Gateway. Twijfel je over de invoerrechten en belastingen die de Douane in rekening brengt? Gateway beschikt over een sterk mechanisme voor het beheer van je verschuldigde douanerechten en BTW en zal met dit mechanisme alle kosten, die het gevolg zijn van je aangiftes, matchen met de OGA van de Douane.

E-invoice

Gateway ondersteunt ook e-invoicing, waarbij je klant de gegevens in zijn operationele dossiers kan inlezen. Al zijn kosten op een rij.

Koppelingen met elk boekhoudsysteem

Efficiënt 

Met slechts één klik maak je al je facturen met bijlagen, en automatisch verstuurd.

Flexibel

Standaard tarieven en tarieven per klant, op factuur of via interface.

Inzichtelijk

Helder overzicht van de te verwachten douanekosten en je opbrengsten.

Klanten over onze software

Maak een afspraak voor jouw GRATIS consult
Verder verdiepen?
Download dan de whitepaper

Titel van de whitepaper

In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis. In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis. In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis.

GRATIS download ↓