Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

e-Commerce (NL & BE)

DECO / IDMS H7 / VENUE

Met de e-Commerce oplossing van Gateway kan je gemakkelijk grote volumes afhandelen en zorgdragen voor een soepel en efficient proces voor jouw klant. Na het versturen van de aangifte krijg je in het systeem direct een real-time overzicht van alle aangiftes met de bijbehorende statussen. Mocht de geconsolideerde waarde, per ontvanger, hoger zijn dan EUR 150,-, dan wordt er automatisch een Import aangifte gegenereerd. 

Daarnaast kan het voorkomen dat er HS-codes gebruikt worden die niet binnen de DECO of IDMS H7 stroom gebruikt mogen worden. In zo'n geval worden voor deze HS-codes  automatisch Import aangiftes gegenereerd.

Paperless Goods Tracking System (PGTS)

De PGTS-functie in Gateway stelt gebruikers in staat, om de nodige berichten naar het PGTS-systeem van Cargonaut te sturen, t.b.v. de registratie in de RTO (Ruimte Tijdelijke Opslag).

De functie is volledig geïntegreerd in onze DECO-module, de module voor het afhandelen e-Commerce zendingen. Dit stelt ons in staat om zowel DECO aangiftes als AGS (straks DMS4.0) Import aangiftes onder één dak af te handelen en de gegevens van de PGTS registratie over te nemen en alle gebruikte data zo schoon mogelijk te houden. Dit alles vereenvoudigt en versnelt het goederenverkeer aanzienlijk!

De voordelen voor jou en je klant:

  • Eenvoudige overdracht tussen deelnemers met of zonder RTO op Schiphol
  • Zendingen worden door de verschillende RTO’s heen gevolgd
  • Duidelijke afspraken over de juridische aspecten
  • Geen onnodige informatieaanvragen vanuit de Douane

Meer over Douane e-commerce?

Naast de invoeraangiften voor jouw e-commerce goederen, ondersteunt Gateway ook allerlei datavalidatie en report functies voor jouw e-commerce douaneprocessen. Wil je meer ervan weten? Lees onze onze blog over onze e-commerce oplossing hier.

Grote volumes

Gateway verwerkt met gemak grote volumes, zonder extra resources die van jouw organisatie nodig zijn.

Slim op- en afschalen

Dit doen we middels ons Dynamic Scalability System dat inspeelt op de situatie.

Zeer stabiel

Een zeer stabiel systeem dus waar je altijd op kunt bouwen!

Klanten over onze software

Maak een afspraak voor jouw GRATIS consult
Verder verdiepen?
Download dan de whitepaper

Titel van de whitepaper

In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis. In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis. In maximaal 2 zinnen het voordeel benoemen vidignam sam voluptiis.

GRATIS download ↓