Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier
De familie, het team.
44 jaar ervaring met een eigentijds karakter

Onze kernwaarden

Gateway ontwikkelenicoon

Wij ontwikkelen en verbeteren onszelf

Gateway is gedreven om jouw bedrijf te laten excelleren. Wij zijn daarom continu gericht op verbetering van onze diensten én onszelf.

Gateway we spreken jouw taal icoon

Wij spreken jouw taal

Maar we beginnen altijd met luisteren. Luisteren naar wat jij te zeggen hebt.

Gateway voorspelbaar icoon

Wij zijn voorspelbaar

Eerlijk over wat we kunnen en transparant over hoe we dat doen.

Gateway persoonlijk ervaren icoon

Wij zijn persoonlijk en ervaren

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk geen nummertje. Je wordt altijd direct en vakkundig geholpen door één van onze experts.

Ons verhaal

De logistieke sector staat nooit stil en wij dus ook niet! Elke dag verkennen wij de mogelijkheden om je nóg beter van dienst te zijn. Met onze persoonlijke aanpak, unieke service én innovatieve oplossingen ben jij verzekerd van het meest optimale standaard systeem, voor de afhandelingen van alle denkbare Douane processen.

Gateway Software oude foto in 1980

1980

In 1980 starten Jack Merkx met Mera Hoornweg Gateway Software. Uit eigen ervaring met logistieke software haalt Jack inspiratie om het anders te doen. Ruim 35 jaar later bevalt dit nog steeds en helpt GatewayV2 logistieke dienstverleners een voorsprong te geven op hun concurrentie.

Gateway Software foto in 1982

De eerste 10 jaar

De eerste 10 jaar levert Gateway op maat en consultancy aan met name ‘natte’ logistiek. Gevestigd in Rotterdam en met een achtergrond in de scheepvaart, legt Gateway zich vooral toe op software voor rederijen, cargadoors, expediteurs en containerterminals.

Impression of Container onthuld door Neelie Kroes

Begin jaren '90

Begin jaren '90 specialiseert Gateway zich in software voor douane, opslag en expeditie.

Gateway Software op logistiek evenement

Omstreeks 1995

Omstreeks 1995 wordt de software gestandaardiseerd en wordt het pakket omgedoopt tot GatewayV1, de alles-in-één oplossing voor Warehouse Management (WMS), Transport Management (TMS) en Douane.

Declarant gebruikt Gateway software

2008

In 2008 wordt GatewayV2 gelanceerd. Deze major release tilt de logistieke processen van u en uw klant naar een hoger niveau. Van een uitgebreid Warehouse Management Systeem (WMS) of specifieke Douaneoplossingen tot directe verbindingen met o.a. het Single Window.

Gateway software

Vandaag

Vandaag de dag zjjn wij Your Leading Partner in Customs Software. We willen namelijk doen waar we het best in zijn: het volledig automatiseren van Douane processen! En we blijven innoveren. Zo kan je Gateway tegenwoordig ook via de browser gebruiken en is het ook mogelijk om de software in onze Gateway Cloud te hosten. Continue in ontwikkeling, om jouw bedrijf te laten excelleren!

 

                        
Gateway your leading partner in customs software Gateway your leading partner in customs software
Waar kunnen wij jou mee helpen?

© 2024 Gateway