Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

20 jaar in dienst, wat een mijlpaal om te vieren!

The party goes on!

Hoera! Theo is nu 20 jaar in dienst bij Gateway! Het is een mooie mijlpaal om samen te vieren en nog eens de vele leuke en mooie momenten de revue te laten passeren.

Steven gaf cadeau aan Theo

Op 2 januari 2023 vierden we het 20-jarig jubileum van Theo. Muziek stond aan, confetti en ballonnen in de lucht, champagne en hapjes stonden klaar. Het was een onvergetelijk feest en Theo is volledig in het zonnetje gezet.

Theo is een geweldige collega. Hij is zeer ervaren en behulpzaam. Eén van de collega’s: “Theo is vanaf het begin betrokken bij mijn onboarding. Hij heeft veel kennis in huis en deelt deze ook graag met mij en andere collega’s”.

We wilden op dit feest Theo bedanken voor zijn vele uren werk, resulterend in ons mooie product. Zijn passie voor Gateway is er nog steeds.

Het waren 20 mooie jaren, maar vele mooie jaren moeten nog komen. We hebben enorm veel uitdagingen in de wereld van douane en logistiek. Gateway is nu de toonaangevende douanesoftware in de markt.

Met Theo samen hebben we in de achterons liggende jaren uitstapjes gemaakt naar Sevilla, Berlijn en diverse plekken in Nederland om te zeilen, raften, schilderen, graffiti maken, en nog veel meer.

Namens Gateway heeft onze CEO Steven Veelders een jubileumcadeau “om op reis te gaan” aan Theo gegeven. Het Gateway team is nu al benieuwd waar hij naartoe gaat en kan niet wachten om zijn reisverhalen te horen.  

We wensen onze Theo nog 20 mooie jaren en veel plezier toe!

Theo Werk Jubileum

Wellicht vind je dit ook leuk

Gateway your leading partner in customs software Gateway your leading partner in customs software
Waar kunnen wij jou mee helpen?

© 2024 Gateway