Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

Het Mid-Autumn Festival

Een tijd van samenkomen en delen

Bij Gateway hechten we veel waarde aan culturele tradities en het versterken van banden met onze internationale partners. Het Mid-Autumn Festival, dat dit jaar op 29 september volgens de maankalender valt, is zo'n moment. Dit prominente Chinese festival brengt families en vrienden samen om de volle maan te bewonderen en te genieten van unieke delicatessen. Het symboliseert een periode van eenheid en dankbaarheid naar geliefden toe.

Gateawy Mid-Autumn Festival

Maankoekjes zijn onlosmakelijk verbonden met het Mid-Autumn Festival. Deze ronde traktaties, gevuld met heerlijke ingrediënten zoals lotuspasta, rode bonenpasta, noten of gezouten eigeel, zijn niet alleen een lust voor de smaakpapillen. Hun ronde vorm, die de volle maan weerspiegelt, staat voor eenheid en compleetheid. Het delen van deze koekjes staat gelijk aan het delen van geluk en welvaart.

Wij hebben de afgelopen dagen verrukkelijke maankoekjes bezorgd bij onze relaties uit China, Korea en Taiwan, als eerbetoon aan de vruchtbare samenwerking die we door de jaren heen hebben gevestigd.

Sinds onze oprichting in 1980 hebben we ons gepositioneerd als een van de toonaangevende ontwikkelaars van douanesoftware in Nederland. Onze klantenkring is met ons meegegroeid. Meer en meer bedrijven uit Azië kiezen voor Gateway om hun douaneprocessen te optimaliseren. Dit is een bewijs van onze voortdurende inzet om te innoveren en onze diensten aan te passen aan de behoeften van onze klanten. Samen met hen streven we naar groei en succes.

Wij willen al onze relaties, zowel in Nederland als daarbuiten, een vreugdevol Mid-Autumn Festival toewensen. Moge deze speciale tijd jouw leven vullen met geluk, voorspoed en harmonie.

Happy Mid-Autumn Festival!

Benieuwd hoe Gateway kan bijdragen aan uw bedrijfsprocessen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wellicht vind je dit ook leuk

Gateway your leading partner in customs software Gateway your leading partner in customs software
Waar kunnen wij jou mee helpen?

© 2024 Gateway