Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

Trek in de betoverende Gateway Kerstlunch?

De meest feestelijke kerstlunch in Nederland!

De kerstlunch is het meeste betoverend evenement van het jaar bij Gateway. Het is onze lange traditie om een kerstlunch te organiseren voor alle collega’s.

Gateway Kerstdiner

Op 22 december 2022 lieten we de kerstmuziek aan en versierden we alles in ons kantoor op de meest magische manier. Kaarsjes aan, lampjes fonkelen op kerstboom, en heerlijke gerechten werden bereid door collega’s. De dresscode op deze dag was natuurlijk kersttrui met kerstmuts.

Het was een dag vol gelach, terwijl we genoten van de maaltijden, het spel "Wie ben ik" speelden en het geweldige teamwerk dit jaar waardeerden.

2022 was een jaar van ontberingen, succes en vele positieve veranderingen. Met de kerstlunch sloten we dit jaar af, en proostten we samen naar een voorspoedig en nog succesvoller 2023. Speciale dank ook aan Tamara en Mingzhi voor het bereiden van de heerlijke gerechten en het organiseren van het evenement.

Kerstlunch is een van de vele fantastische teamactiviteiten gedurende het jaar. In 2022 nam Gateway alle collega's mee naar Berlijn om ons 42-jarig jubileum te vieren. We hebben ook samen genoten van de Game Avonden, het Nieuwjaarsdiner, verschillende shows en natuurlijk onze wekelijkse VrijMiBo.

Dit is een zeer dynamisch en jong team vol ondersteuning, kansen en veel leuke uitjes. Bekijk onze vacaturepagina als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de Gateway-familie!

Gateway Kerstdiner

Wellicht vind je dit ook leuk

Gateway your leading partner in customs software Gateway your leading partner in customs software
Waar kunnen wij jou mee helpen?

© 2024 Gateway