Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

Een goede training is het halve werk!

Hoe zorg je ervoor dat je klanten een goede start maken met het gebruik van jouw software?

Als experts in het leveren van veilige, efficiënte en stabiele wereldwijde logistieke diensten, zocht Baosen Suntop Europe naar toekomstbestendige douanesoftware. Hun doel was om alle activiteiten te automatiseren, van het aanmaken van douaneaangiften tot fiscale vertegenwoordiging en het versturen van facturen met alle benodigde bijlagen. Uiteindelijk zijn wij als partner gekozen en daar zijn wij heel trots op.

Baosen Training

Bij Gateway weten we dat succes begint met gedegen training. Zodra de omgeving voor de klant is geïmplementeerd, krijgen zij een uitgebreide uitleg en training over de software die zij gaan gebruiken.

Op 6 september j.l. hebben we de facturatie- en fiscale vertegenwoordiging modules aan het douaneteam van Baosen uitgelegd. "De training heeft ons echt een goed beeld gegeven van Gateway. We kunnen zoveel ontdekken in dit systeem", aldus Janet Zhu, Deputy Manager bij Baosen.

Deze training is van cruciaal belang omdat het onze trainers de kans geeft om de gebruikers beter te leren kennen. Het is het moment om al hun vragen te beantwoorden en samen tijdens de training de eerste aangifte naar de Douane te versturen of de eerste order te plaatsen in het Bonded Warehouse.

Van hard werken krijg je ook honger, dus hebben we voor een lekkere lunch gezorgd zodat iedereen weer genoeg energie had voor het volgende deel van de training. Los van het serieuze trainingsgedeelte, gaf het hen ook de kans om ons team wat beter te leren kennen.

Gevraagd naar haar ervaring met Gateway, zei Janet:

"Gateway levert een all-in-one service. Het feit dat Gateway alle douane-gerelateerde processen automatiseert, maakt het voor ons eenvoudig om onze diensten uit te breiden en op te schalen in de toekomst. De processen in Gateway zijn overzichtelijk en efficiënt ingericht en dit helpt ons om onze interne processen te optimaliseren. Bovendien zijn de collega's bij Gateway behulpzaam, responsief en aardig."

Wellicht vind je dit ook leuk

Gateway your leading partner in customs software Gateway your leading partner in customs software
Waar kunnen wij jou mee helpen?

© 2024 Gateway