Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

Gateway 40 jaar jubileum gevierd in Berlijn!

 

Gateway is 42 jaar oud! Omdat 40 jaar vieren niet kon vanwege Corona, is het hele Gateway team in 2022 naar Berlijn geweest. 

Gateway met Blue Man Group

Waarom Berlijn? Dit is de stad van glamour en puin. De rijke en flamboyante geschiedenis, het toneel van belangrijke gebeurtenissen, een ruïne door de bombardementen, maar ook de herbouwde metropool, dit is Berlijn. Innovatie, dynamiek, snelheid, de combinatie van geschiedenis en aanpassingsvermogen, ze zijn de kenmerken van die stad, en ook van Gateway.

Opgericht in 1980, is Gateway al diepgeworteld in de Nederlandse logistieke sector. In de afgelopen 42 jaar, streefde Gateway continue naar het bieden van de beste douanesoftware en het zijn van een waardige partner voor onze klanten. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van het gehele team, is Gateway een toonaangevende douanesoftwareleverancier geworden in de markt.

In september is het Gateway team naar Berlijn gevlogen. In het 3-daagse uitje hebben we Berlijn verkend. In navolging van onze reisgids, Dennis Behnke, hebben we vele verborgen juweeltjes van de stad gevonden, en geluisterd naar allerlei verhalen over de priesters, gelovigen, de Pruisische koningen, de fascisten en de socialisten.

De teambuilding activiteiten waren vooral leuk. Samen hebben we graffiti gespoten op de originele Berlijnse Muur en ons eigen graffiti-meesterwerk gecreëerd. Het was “Gateway, 42 Yearz”! Om de stad te verkennen als een echte Oost-Berlijner stapten we in de authentieke Trabi-auto’s  en reden de stad rond in een safari! Op dat moment, stond Gateway helemaal in de spotlight.

Gateway 42 jaar graffiti op Berlijnse Muur

Het was een mooie reis met veel gelach, teamwerk, geschiedenis, vreugde en natuurlijk ook veel drinken van Berlijns bier. Op een hoogte van 207 meter, hebben we samen gedineerd met een prachtig uitzicht over de stad in het avondlicht. In de lucht hebben we een enorm mooie dinerervaring gehad. Deze Berlijnse TV-Toren is gebouwd in de jaren 50 en staat er nog steeds trots als het hoogste gebouw van Duitsland. Ons team is ook trots op onze geschiedenis, onze software en onze klanten. Met een aantal daarvan werken we al langer dan 30 jaar samen. 

Bij Gateway, zijn we er trots op "Your leading partner in customs software" te zijn. 

Gateway Fotos in Berlijn

Wellicht vind je dit ook leuk

Gateway your leading partner in customs software Gateway your leading partner in customs software
Waar kunnen wij jou mee helpen?

© 2024 Gateway