Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures hier

Winnaars van Gateway Sportdag 2023 Bekend!

Das nog best leuk dat Padel!

Wie Gateway kent is bekend met de legendarische "Gateway Game Avond". Maar we doen tegenwoordig veel meer samen! Afgelopen maand hadden wij ons meest sportieve evenement van het jaar, de Gateway Sportdag! Een dag vol sport, plezier, competitie en teambuilding!

De dag begon met het aantrekken van het felrode T-shirt met ons logo ontworpen in wit en blauw, precies zoals onze mascotte Marnix. Rood staat voor dynamiek, passie en moderniteit, terwijl blauw vertrouwen, ervaring en loyaliteit symboliseert. Deze kleuren vertegenwoordigen de kracht van ons bedrijf, onze collega’s, en uiteraard weet iedereen ons zo altijd te vinden tijdens een evenement.

Na een korte toelichting van onze Padel master, Mingzhi, werden we verdeeld in teams en begon het spel. Na verschillende rondes bereikten we de finale. Het was een spannende strijd waarbij iedereen vocht voor wat hij / zij waard was! Aan het einde werden onze collega’s Floris en Edwin bekroond tot de winnaars van de prachtige Gateway Sport Dag trofee.

Na een dag vol sportieve inspanning genoten we van een welverdiende borrel met overheerlijke pizza's, ijskoude biertjes en lekkere beats. Wij kunnen niet wachten op de volgende!

Zie jij zo’n sportdag ook wel zitten en denk jij die trofee in de wacht te kunnen slepen? Kom dan bij ons langs voor een kennismakingsgesprek en wie weet doe je de volgende keer wel met ons mee 😊

Wellicht vind je dit ook leuk

Gateway your leading partner in customs software Gateway your leading partner in customs software
Waar kunnen wij jou mee helpen?

© 2024 Gateway